Toneradvies.nl - Over ons.

Wie zijn Toneradvies.nl?

Uw hulp bij online toners kopen

TonerAdvies vergelijkt van XXX printers en bijgehorende toners de prijzen, verzendkosten en klantervaringen in verschillende online winkels. Zo zal de één veel waarde hechten aan de laagste prijs van een toner of cartridge en vindt de ander een goede beoordeling van een winkel belangrijk. U beslist!

TonerAdvies.nl verkoopt zelf geen producten maar verwijst u door naar webwinkels die bij ons zijn gesloten. Dagelijks ontvangen wij actuele prijzen van deze webwinkels. Wij combineren dit in ons overzicht met de verzendkosten en ervaringen van andere klanten. Samen met de mogelijke verzendopties en keurmerken van de webwinkels heeft u alle informatie om een goede keuze te maken.

Heeft u zelf al ervaringen met een specifieke webwinkel? Voeg ze dan toe en help andere bezoekers de juiste keuze maken.

Precies de toner vinden en vergelijken

TonerAdvies.nl vergelijkt toners en cartridges op basis van de streepjescode, de zogenaamde EAN code. Elk product heeft haar eigen unieke code, en dus zorgen wij ervoor dat u precies het product vergelijkt wat u zoekt.

De zoekresultaten worden bij ons gegeven voor zowel originele als eigen merk producten van de aanbieders en worden gesorteerd op prijs. Je kan zelf op andere aspecten sorteren.

De bezoeker bepaalt, de webwinkel betaalt

TonerAdvies.nl is onafhankelijk maar tegelijk ook commercieel. TonerAdvies.nl probeert als intermediair voor u als bezoeker zoveel mogelijk webwinkels en producten te vergelijken. Wij geven u alle informatie als productprijzen, verzendkosten en ervaringen van andere bezoekers. De keuze is aan u.
Wij werken samen met bekende webwinkels maar geven we nieuwkomers op de markt graag een kans.

TonerAdvies.nl ontvangt per verkoop na de vergelijking een vergoeding per webwinkel. Als u een goed geinformeerde keuze maakt en besluit om een aankoop te doen zullen wij hiervan profiteren. Bij ons gaat het er niet om veel bezoekers op onze website te krijgen, maar vooral tevreden bezoekers dit gevonden hebben wat ze zochten. Bij ons dus exact de informatie die u zoek bij een specifieke toner en tevreden klanten die voor ons belangrijk zijn.

Over TonerAdvies.nl

TonerAdvies is gestart in 2006 met het vergelijken van de cartridge en toner prijzen van verschillende online webwinkels. In deze zeer specifieke markt heeft TonerAdvies.nl zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van prijs informatie van printersupplies voor consumenten en kleine zakelijke klanten.

TonerAdvies.nl is een onafhankelijk bedrijf en streeft naar een zo neutraal mogelijk overzicht te bieden van prijzen en aanbieders op het gebied van cartridges en toners voor een breed scala aan printers.