Adverteren op Toneradvies.nl

Hoe kan ik adverteren op Toneradvies.nl?

U wilt meer bezoekers in uw webwinkel. Meer omzet genereren. Een hogere conversie realiseren. Dus toont u uw aanbod op een of meer vergelijkingssites. Of overweegt u dat te doen. Maar bij wie besteedt u uw advertentie-euro’s op de slimste manier? Op basis waarvan vergelijkt u de vergelijkingssites?

Toneradvies.nl is dé prijsvergelijker voor cartridges en toners  voor consumenten en kleine zakelijke gebruiks in Nederland. Toneradvies.nl is niet ’s werelds enige vergelijkingssite. We zijn ook niet de grootste. Wij zijn echter wel de meest specifieke en best gevonden via verschillende zoekmachines. Met zo’n 20.000 bezoekers per maand, een weigeringspercentage (bouncerate) van 10% (bron: mei 2010) en top posities in zoekmachines als Google is Toneradvies.nl een belangrijk informatiepunt voor consumenten bij de aanschaf van printersupplies.

Waarom zou u kiezen voor Toneradvies.nl?

  • Bezoekers van Toneradvies.nl zijn goed geinformeerd en hebben een keuze gemaakt naar uw website door te klikken;
  • De link die de bezoeker aanklikt gaat direct naar de plek waar een bestelling kan worden geplaatst, dit levert een bijzonder hoge conversie op;
  • U betaalt alleen voor verkopen en niet voor bezoekers.

U kunt van deze positie in de markt profiteren door uw producten beschikbaar te maken via Toneradvies.nl of uw banners te vertonen op Toneradvies.nl.

Adverteren via banners

Toneradvies.nl heeft verschillende advertentie posities op de hoofdpagina en door de site heen. De bezoekers van Toneradvies.nl zijn geinteresseerd in goede service en/of scherpe prijzen en bij bieden verschillende mogelijkheden om beter onder de aandacht komen bij uw doelgroep.

Op Toneradvies.nl is het mogelijk om breed of zeer gericht te adverteren via banners, opname in onze nieuwsbrief of speciale (maatwerk) vermeldingen op onze website.

De tarieven van banners op Toneradvies.nl zijn op basis van CPM. CPM betekent kosten per duizend advertentievertoningen. Alle campagnes die worden geplaatst op Toneradvies.nl worden nauwlettend gevolgd door ons AdManagement systeem OpenX. Dit betekent at wij u uitgebreide statistische informatie kunnen leveren over uw campagne.

Het is NIET mogelijk om via adverteren op een hogere plaats in de rangschikking van de zoekresultaten te komen. De zoekresultaten zijn altijd onafhankelijk.

Klik hier voor meer informatie over deze vormen van adverteren of neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling. We denken graag met u mee en kunnen onze tariefkaart toe sturen.

Vermelding van uw producten op Toneradvies.nl

Toneradvies.nl maakt het eenvoudig voor consumenten om de prijzen kwalitatieve informatie over webwinkels voor cartridges en toners te vergelijken. Onder de kwaliteitieve informatie wordt verstaan keurmerken van de webwinkel, verzend/afleveropties en ervaringen van andere klanten.

Anders dan veel andere vergelijkingssites worden producten van verschillende aanbieders vergeleken op basis van de zogenaamde streepjescode, ook wel EAN-code genoemd. Hierdoor weet de consument altijd zeker dat het hetzelfde product bij verschillende webwinkels vergelijkt.

Voor vermelding op Toneradvies.nl werken wij met een Cost Per Sale (CPS) tarief. Dit is een vast bedrag of percentage per verkoop. Het voordeel van deze opzet is dat u past betaalt als een bezoeker daadwerkelijk een aankoop doet in uw webwinkel. No sale, no pay!

Voor de integratie van uw product en prijs gegevens zijn wij genoodzaakt een start-up fee van € 200,- in rekening te brengen.

Aanleveren productassortiment

In overleg met Toneradvies.nl levert u uw productgegevens vervolgens aan in het door u gewenste formaat (bijvoorbeeld XML, TXT, of CSV). Voor een volledige opname op Toneradvies.nl zijn de volgende kenmerken nodig:

  • Merk
  • EAN
  • URL (link naar product pagina)
  • Omschrijving
  • Prijs (inclusief BTW)
  • Levertijd (in dagen)
  • Verzendkosten (euro)

Bent u niet in staat uw producten in het gewenste formaat aan te leveren? Neem dan even contact met ons op. Meestal is er wel een alternatieve oplossing mogelijk.

U plaatst het databestand ( XML, TXT of CSV) op uw eigen server (bijv. www.webwinkel.nl/vergelijk.csv). Wij schrijven dan een zoekscript dat dit databestand leest en deze gegevens juist plaatst in onze eigen database. Binnen enkele dagen staan uw producten dan op Toneradvies.nl. Als u uw producten of prijzen wijzigt hoeft u alleen het databestan te verversen. Toneradvies.nl doorzoekt elke nacht het databestand en laat dan de volgende dag de wijzigingen zien.

Adverteren of webwinkel toevoegen aan de vergelijking?

Neem op met onze afdeling sales afdeling op partner@inktvergelijker.nl voor alle gemogelijkheden.