Shopomschrijving Sneltoner.nl

Sneltoner.nl is op weg om de beste online winkel van Nederland te worden voor toner- en inktcartridges. Samen met u willen we geld besparen. Door u zo vriendelijk, slim en goedkoop mogelijk de inktcartridges en tonercartridges te leveren. Voor thuis en op kantoor. Zodat u zo goedkoop mogelijk kunt printen. Per saldo is Sneltoner.nl de voordeligste en snelste webshop voor cartridges.

GEEN verzendkosten aktie!  Bestel nu bij Sneltoner.nl

Ga direct naar de site Sneltoner.nl


SNEL, GOEDKOOP en GEMAKKELIJK!

1. Razendsnel bezorgd
Als u voor 22.00 uur (!) bestelt, dan heeft u uw pakket de volgende dag al in huis! Dit geldt op alle werkdagen en voor 99% van alle cartridges! Sneltoner levert snel en betrouwbaar via TNT Pakketpost (ook op zaterdag). Nu ook rembours-leveringen. En u kunt ook kiezen voor honderden Afhaalpunten (Kiala-service).

2. Voordelige bundels inkt en toner cartridges
Sneltoner heeft voordelige kortingsbundels. Handig & goedkoper. Met één klik bestelt u een complete set goedkope cartridges voor uw printer!

3. Eigen Huismerk! Bespaar op uw printkosten!
Kijk op Sneltoner.nl, en selecteer gemakkelijk uw printer. Bestel de goedkoopste inktcartridge of tonercartridges (van het huismerk Q-Nomic).
Voordelige, alternatieve cartridges bij Sneltoner.nl met 100% productgarantie.

4. Altijd uw gegevens en bestellingen online in te zien 
U krijgt automatisch een eigen wachtwoord. Zodat u in Mijn Account alle gegevens kunt zien van uw bestelling. U ontvangt ook altijd direct een e-mail zodra uw pakket is verwerkt. Zodat u het pakketje kunt volgen via TNT Track & Trace. 

5. AKTIE!
Bestel nu via Inktvergelijker! Aktie: GEEN VERZENDKOSTEN voor uw complete bestelling! Profiteer van de AKTIE en BESTEL nu

Nieuwste reviews en ervaringen

Beoordeling:
Christophe
(2 / 10)
Geschreven op:

Zeer slechte eerste ervaring

Verleden week een toner besteld die de volgende dag zou worden geleverd. 7 dagen nog steeds niets geleverd + zero communicatie. De klantendienst reageert niet op mails.
Vond u deze beoordeling nuttig? Ja / Nee

Meest behulpzame review

Beoordeling:
Julius B.
(10 / 10)
Geschreven op:

Bij deze mijn complimenten voor de snelle en correcte

Bij deze mijn complimenten voor de snelle en correcte levering van de door mij bestelde cartridges. Inderdaad maakt u uw beloftes waar!!! Donderdag om 12.30u besteld en de volgende dag om 13.00u al in huis. Bovendien mijn waardering voor de informatie welke vooraf via e-mail werd gegeven aangaande het versturen van het pakketje, en vooral de uitermate SCHERPE PRIJS !!
Vond u deze beoordeling nuttig? Ja / Nee

Sneltoner.nl Aanbiedingen

Gratis Bezorgd Aktie via Inktvergelijker. Bestel nu bij Sneltoner.nl lees meer

Sneltoner.nl Nieuws

Er zijn geen nieuws items

Score Sneltoner.nl

Deze maandNo rating (0 / 10)
Afgelopen half jaarNo rating (0 / 10)
Afgelopen jaarNo rating (0 / 10)
Gebaseerd op 17 ervaringen Schrijf een review

Adresgegevens Sneltoner.nl

Adres: Einsteinstraat 22
Postcode: 3902 HN
Woonplaats: Veenendaal